Sanni Alatalo hiihti pronssille KLL:n kilpailuissa

Sotkamon lukiossa opiskeleva ylöjärveläinen Sanni Alatalo hiihto Koululiikuntaliiton SM-pronssia Imatralla.

Alatalo kävi 18-vuotiaden kolmen kilometrin perinteisellä huipputasaisen taiston, jossa Vilma Nissinen oli 1,7 ja Julia Haukilehto 0,6 sekuntia Alatalo a nopeampia.
Soppeenharjun koulun Tino Stenman sijoittui 14-vuotiaiden poikien samalla matkalla 12:nneksi. Yhteinäiskoulun Aaro Auvinen oli 14:s ja Aapo Haataja 17:s.
Saman koulun Veera Leppänen hiihti 15-vuotiaissa tytöissä 40:nneksi. Alatalolla oli kahden mitalin saaliskin lähellä, sillä hän hiihti 18-vuotiaiden SM-sprintissä neljänneksi. Lempäälän Kisaa edustava Alatalo jäi pronssista 2,97 sekuntia.
Ylöjärven Ryhdin Anni Haavisto sijoittui 20-vuotiaissa 23:nneksi, Emma Olander 16-vuotiaissa 55:nneksi, Veera Leppänen 66:nneksi ja Silja Tanttari 89:nneksi.
Pirkkalassa hiihdettiin nuorisokilpailut, joissa Ryhdin 13-vuotiaat ottivat kolmoisvoiton Elmeri Karjalan johdolla.
Saman seuran Emil Koskinen voitti yhdelsänvuotiaiden kahden kilometrin matkan 4,6 sekunnin erolla ennen Tampereen Pyrinnön Konsta Mannista. Urheilijoiden Tommi Niemelä oli ainut osanottaja 16-vuotiaissa.
Koskinen jatkoi sunnuntaina Harjavallan kansallisissa. Hän hävisi 10-vuotiaissa Lauttakylän Lujan Verneri Lahtiselle vain 1,6 sekuntia.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?