Ylöjärvelle pm-mitaleita Ratinasta

Miehet ja naiset kilpailivat viime viikolla yleisurheilun Hämeen piirinmestaruuksista, ja tamperelaisseurojen ylöjärveläiset nappasivat monta mitalia Ratinasta.

Jaakko Laakso juoksi 800 metrin voittoajakseen ennätyksensä 1.53,66. Hän jäi vielä 0,19 sekuntia hallikaudella kahdestikin tekemästään ajasta.
Laakson toinen kulta tuli 1 500 metrillä kauden parhaalla ajalla 4.06,19. Laakso oli aivan ylivoimainen molemmilla matkoilla, kuten voittoerot 2,64 ja 8,15 sekuntia kertovat.
Teivo Stayersin konkari Teppo Syrjälä oli tonnivitosella neljäs ajalla 4.15,14. 3 000 metrin esteissä Syrjälä oli pronssilla viivyttyään matkalla 9.55,89. Hän  jäi kauden parhaastaan 3,15 sekuntia.
Valtteri Toimela juoksi sekä 100 että 400 metrillä kauden parhaat aikansa.
Ratakierroksen lukema 50,26 riitti hienosti hopealle ja kaksisatasen aika 11,50 kahden finaalierän yhteistuloksissa kymmenenneksi.
Päämatkallaan 400 metrin aidoissa Toimela ottikin pm-kullan ajalla 54,38. Sitä nopeammin hän on juossut tänä kesänä vain kerran.
Jessi Landström tyytyi juoksemaan vain sileän satasen ja voitti sen kauden parhaalla ajallaan 12,31.
Urho Kujanpää paransi seipäässä kauden parastaan 40 senttiä tulokseen 440 ja otti hopeaa. Kaksi päivää myöhemmin Kujanpää voitti Laitilassa 19-vuotiaiden sarjan tuloksella 442.
Ensi viikonloppuna yleisurheilussa on luvassa muun muassa Hämeen Seudun Yleisurheilun sisulisähuipentuma.