Ylöjärven Ilveksen naiset helteessä Räikällä

Ylöjärven Ilveksen naisten edustusjoukkue palasi sarjatauolta. Ylöjärveläisten vieraaksi Ykkösen otteluun Räikän kentälle saapui Jyväskylän Pallokerho. Kamppailu pelattiin helteisessä säässä, joten pelaajat joutuivat melko koville.
Jyväskylän Pallokerho oli Ylöjärven Ilvesstä vahvempi Räikän kentällä. Tässä YIlveksen Essi Viloselta taklataan pallo pois jaloista. (Kuva: Esa Norvia)

Jyväskylän Pallokerho oli Ylöjärven Ilvesstä vahvempi Räikän kentällä. Tässä YIlveksen Essi Viloselta taklataan pallo pois jaloista. (Kuva: Esa Norvia)

Jo seitsemännellä peliminuutilla vieraiden Heta Markkula onnistui läpiajossa. Markkula tuikkasi pienestä kulmasta pallon YIlveksen maaliin.
Vieraiden toinen osuma syntyi vain kuusi minuuttia avausmaalin jälkeen. Kotijoukkue pelasi tilanteessa vajaalla, kun Rosa Siren oli paikattavana kentän sivussa. Vieraiden toisen maalin viimeisteli keskelle puolustusta läpisyötön saanut Miina Tapaninen.
Vaikka YIlves kykeni rakentamaan muutaman vaarallisen tilanteen vieraiden maalille, ei viimeistely onnistunut. Pallo karkasi usein liian helposti yli maalin. Tauolle lähdettiin vieraiden kahden maalin johdossa.
Toinen puoliaika alkoi niin ikään vieraiden voimakkaalla rynnistyksellä. JyPK avasi kotijoukkueen keskustan suhteellisen helposti hyvän liikkeensä ansiosta.
Jo kolmen peliminuutin jälkeen pallo kaivettiin ylöjärveläisten verkosta. Noora Savolaisen komea kaukolaukaus vei vieraat turvalliseen 0–3-johtoon.
Vaikka ottelutapahtumat pelin edetessä hieman tasoittuivatkin, eivät voimasuhteet kentällä muuttuneet. Vieraat varmistelivat vielä loppunumeroiksi 0–4, kun Marika Ritvanen onnistui läpiajonsa päätteeksi sijoittamaan pallon YIlveksen verkkoon. Tämä osuma syntyi 66. minuutilla.
YIlveksen taival Ykkösessa jatkuu jo huomenna torstaina, kun ylöjärveläiset lähtevät vieraspelireissulle Hämeenlinnaan. Siellä vastaan asettuu kotijoukkue Härmä.
YIlves kukisti Härmän kevätkierroksella, mutta nyt hämeenlinnalaiset ovat saaneet riveihinsä 13 maaottelua pelanneen Taru Laihasen. YIlves uskoo kuitenkin joukkuepelin voimaan ja haastaa ennakkosuosikkina otteluun lähtevän Härmän tosissaan.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?