Toimela ja Landström voitokkaita eliitissä

Yleisurheilukausi on alkanut täydellä tohinalla, ja ylöjärveläiset nuoret urheilijatkin ovat jo napsineet arvokkaita voittoja.
Valtteri Toimela on yltänyt kovaan vauhtiin heti kesän alussa.

Valtteri Toimela on yltänyt kovaan vauhtiin heti kesän alussa.

Valtteri Toimela juoksi kolme 400 metrin aitakilpailua kolmen päivän sisään: Raaseporissa tulos oli 54,84, päivän tauon jälkeen Tampereella 55,88 ja seuraavana päivänä Jyväskylässä 54,05. Keski-Suomessa irtosi ylivoimainen voitto nuorten eliittikisojen 19-vuotiaissa.
Toimela kukisti Jyväskylässä Aleksi Harjun peräti 1,66 sekunnilla. Sunnuntaina aikuisten eliittimittelöissä Lahdessa Toimela pinkoi 400 metrin sileän aikaan 50,96 ja jäi 0,32 sekuntia kesäkuun alussa Helsingissä juoksemastaan ajasta.
Toimelan tavoin Tampereen Pyrintöä edustava Jessi Landström voitti Jyväskylässä 100 metrin aidat ajalla 13,90. Landström oli ylivoimainen, sillä Annika Kylmänen jäi 0,42 sekuntia.
Tämä oli talvella jalkavammaa poteneen Landströmin kesän ensimmäinen aitakilpailu. Sileän satasenkin hän juoksi Harjun kentällä ja jakoi kakkossijan ajalla 12,35 Felicia Åbackan kanssa. Aino Pulkkinen oli 0,14 sekuntia heitä kiireisempi.
Ylöjärven Urheilijoiden Joni Karvinen heitti Lahden eliitissä keihästä kovassa seurassa ja sijoittui seitsemänneksi tuloksella 71,97. Karvisen kesän ja koko uran toistaiseksi paras tulos 800-grammaisella keihäällä on toukokuun lopussa Orimattilassa nakattu 73,98.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?