Kyrönlahden kauppapaikasta tuli koneurakoitsijoiden keidas

Viime heinäkuussa kymmenen vuotta täyttänyt Kyrönlahden kauppakeskittymä Uusi-Kuruntien varressa ei lepää laakereillaan. Nyt alueelle on asennettu moottoripolttoöljyn tankkauspiste.
Uusi moottoripolttoöljyn jakelupiste nostaa Kyrönlahden kauppapaikan palvelut uudelle tasolle Uusi-Kuruntien varressa.

Uusi moottoripolttoöljyn jakelupiste nostaa Kyrönlahden kauppapaikan palvelut uudelle tasolle Uusi-Kuruntien varressa.

Uusi tankkauspiste palvelee erityisesti kaivinkone-, metsäkone- ja traktoriurakoitsijoita. Moottoripolttoöljyä voivat käydä hakemassa myös muun muassa maanviljelijät ja veneilijät.
Ja voi oljyä toki noutaa pienen määrän vaikkapa lämmitystarpeisiin.
Uusi investointi nieli muutaman kymmenen tuhannen euron summan. Kustannuksiin osallistuvat energiayhtiö ST1 sekä Kyrönlahden kauppapaikan taustalla toimiva Ela-Consulting & Services Oy.
– Moottoripolttoöljyn tankkauspiste on määrä saada auki tällä viikolla tehtävän lopputarkastuksen jälkeen, Kyrönlahden kauppapaikan yrittäjä Esko Lammi kertoo.
Myös Kyrönlahden kauppakeskuksen viereen rakennettu rekkaparkki on viimeistelyä vaille valmis.
Parkin liittymät saadaan lopulliseen kuntoon ennen kesän alkua. Toki raskas liikenne on ottanut parkkialueen käyttöönsä jo nyt.
– Raskas liikenne on käyttänyt parkkialuetta erityisesti kuormien purkupaikkana. Siellä on purettu muun muassa tukki- ja elementtikuormia. Myös kahvilassa poikkeavat sorarekkojen kuljettajat osaavat ajaa kiitettävästi rekkaparkkiin, Lammi selvittää.
Moottoripolttoöljyn tankkauspisteen avaamisen jälkeen isoilla autoilla ei ole enää lainkaan asiaa itse kauppapaikan pihaan.
Esko Lammi on saanut kauppapaikan kukoistamaan investointien myötä. Nyt suuret isot investointiprojektit on ainakin toistaiseksi saatu päätökseen.
– Toki meillä on tarjolla tonttimaata halli- ja liiketilarakentamista varten. Neuvottelemme mielellämme rakennuspaikan vuokraamisesta. Tänne sopisi yrityksiä, jotka saavat synergiaetua jo nyt olemassa olevista palveluista. Kyseeseen voisivat tulla esimerkiksi autokorjaamot tai varastointi- ja logistiikkayritykset, Esko Lammi miettii.
Lammi toivoo, että yleisen taloustaantuman selkä alkaisi hiljalleen taittua, jotta Kyrönlahdessakin päästäisiin tulevaisuudessa nauttimaan hyvistä liiketuloksista.
– Toivotaan, että ihmiset lähtisivät taas rakentamaan ja yrittämään. Ainakin kahvilan puolella asiakasmäärät ovat olleet kasvussa. Myös uusittu M-market houkuttelee varmasti asiakkaita, joten odotan vilkasta kesää, Lammi tuumaa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?