Viitasaari nosti MM-hopeaa

Ylöjärven Ryhdin Vuokko Viitasaari saavutti hopeaa veteraanien penkkipunnerruksen MM-kisoissa Northumberlandissa Englannissa. Viitasaaren mitali tuli 60–69-vuotiaiden naisten alle 52-kiloisten sarjassa. Ensimmäisellä yrityksellä Viitasaari sai ylös 57,5 kiloa. Toisella punnerruksella nousi 62,5 kiloa. Kolmannella yrityksellä Viitasaari laittoi tankoon 67,5 kiloa. Sitä ylöjärveläinen ei kuitenkaan saanut ylös.
Suomi otti Viitasaaren sarjassa kaksoisvoiton, sillä kultaa nosti Aira Knutars maailmanennätystuloksella 80 kiloa. Pronssi meni 37,5 kiloa nostaneelle Yhdysvaltain Denise Johnsonille.
Ryhdistä kisoissa oli mukana myös Tarmo Vanhamäki, joka osallistui 50–59-vuotiaiden miesten alle 93-kiloisten sarjaan. Vanhamäki oli kovan kilpailun kahdeksas tuloksella 195 kiloa. Voiton vei hollantilainen Frans v. d. Putten maailmanennätystuloksella 250 kiloa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?