YIlves palasi voittojen tielle

Ylöjärven Ilveksen edustusjoukkue otti viikonloppuna kaksi voittoa naisten Futsal-liigassa.
YIlveksen maalivahti Saara Viitanen oli hyvässä vireessä viikonloppuna. (Kuva: Jari Viitanen)

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa pelatussa turnauksessa YIlvestä vastaan asettuivat sarjan häntäpäähän juuttuneet vantaalainen Team Vanpa sekä tamperelainen Ilves-Kissat.
Ylöjärven Ilves on päässyt harjoittelemaan tiiviisti viime aikoina, ja tämä näkyi vahvana pelinä. Viikonlopun otteluissa YIlveksen suuri hahmo oli Jenni Häkli, joka tykitti hattutempun kummassakin kamppailussa.
Team Vanpaa vastaan YIlves hallitsi ottelua heti alusta alkaen, mutta vieraiden puolustus piti ylöjärveläiset kohtalaisen hyvin kurissa avausjaksolla. YIlves johti tauolla 2–0. Toisella jaksolla pallo löytyi vantaalaisten verkosta viisi kertaa. Jenni Häklin ohella maalinteossa onnistuivat kahdesti osunut Veera Allonen sekä Tintti Kurtti ja Essi Vilonen. Vantaalaiset pääsivät valotaululle kerran, joten loppunumeroiksi merkittiin 7–1.
Ilves-Kissoja vastaan YIlves sai tulosta aikaiseksi jo avausjaksolla. Tauolle lähdettiin ylöjärveläisten 4–1-johdossa. Toisella jaksolla YIlves iski vielä kaksi lisäosumaa. Tamperelaiset saivat aikaiseksi yhden maalin.
Tässä ottelussa Jenni Häkliä säestivät maalinteossa Veera Allonen, Elisa Mattila sekä Liisa Kuuloja.
Ensi viikonloppuna YIlveksellä on edessään futsalkauden kohokohta, kun ylöjärveläisjoukkue pääsee tavoittelemaan menestystä Futsal Cupin lopputurnauksessa Jyväskylässä.