YIlveksen viimeistely ontui

Ylöjärven Ilveksen syyskausi Naisten Futsal-Liigassa päättyi kahteen kotikentällä koettuun tappioon.
Ilves-Kissojen maalivahti Inkeri Remsu teki monta huipputorjuntaa YIlveksen harmiksi. (Kuva: Jari Viitanen)

Ilves-Kissojen maalivahti Inkeri Remsu teki monta huipputorjuntaa YIlveksen harmiksi. (Kuva: Jari Viitanen)

Viime lauantaina YIlveksen vieraaksi saapuivat Musan Salama Porista ja Ilves-Kissat Tampereelta.
Kohentuneesta joukkuepelistä huolimatta YIlves ei onnistunut kauden kolmannessakaan kohtaamisessa kaatamaan Musan Salamaa. Porilaiset veivät voiton maalein 3–5.
MuSa viimeisteli paikoistaan tehokkaasti, kun taas kotijoukkueen viimeistely kompastui hienoiseen epätarkkuuteen toisen jakson ratkaisuhetkillä.
YIlves kävi johdossa avausjakson puolivälissä. Maalintekoon kotijoukkueesta ylsivät Essi Vilonen läpiajomaalilla ja Jenni Häkli kahdella kovalla laukauksella. Tauolle mentiin tasatilanteessa, kun MuSa onnistui niin ikään kolme kertaa.
Tauolla kotijoukkueen paras vire jäi valitettavasti pukukoppiin. MuSa otti pelin hallinnan jälleen itselleen ja viimeisteli paikoistaan tarvittavat maalit.
Lauantain toinen ottelu alkoi YIlveksen hallinnalla. Jenni Häkli iski neljännellä minuutilla johtomaalin, ja kaikki näytti hyvältä. Vieraiden maalivahti Inkeri Remsu osoittautui kuitenkin lähes ohittamattomaksi esteeksi.
Avausjakson lopussa Ilves-Kissat hyödynsi tilanteensa kovalla prosentilla ja onnistui kampeamaan itsensä maalin johtoon.
Tauon jälkeen YIlves haki vimmatusti tasoitusta, mutta Remsu oli edelleen ohittamaton. Vieraat sen sijaan hyödynsivät YIlveksen hyökkäysinnon ja siirtyivät toisen jakson kuudennella peliminuutilla vastahyökkäyksestä jo 1–3-johtoon.
Liisa Kuuloja toi YIlveksen maalin päähän vielä ennen jakson puoliväliä. Aikaa tasoitukselle oli reilusti, mutta pallo löytyikin pian YIlveksen omasta verkosta. Lopussa YIlves ei onnistunut enää luomaan kunnon kiriä ja Ilves-Kissat vei pisteet maalein 2–4.
YIlveksellä on nyt edessään pitkä joulutauko, joka päättyy vasta tammikuun loppupuolella Futsal-Liigan jatkuessa Espoossa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?