Valotar voimisteli välinemestaruuteen

Ylöjärven Iskun Valotar-joukkue onnistui upeasti Suomen voimisteluliiton välinemestaruuskilpailuissa Helsingin kisahallissa.
Valotar onnistui upeasti Helsingin Töölössä sijaitsevassa Kisahallissa. (Kuva: Noora Mäkelälammi)

Valotar onnistui upeasti Helsingin Töölössä sijaitsevassa Kisahallissa. (Kuva: Noora Mäkelälammi)

Valotar voimisteli 10–12-vuotiaiden sarjassa parhaaseen kategoriaan 1. Valotar palkittiin siis välinemestarina yhdessä muiden kategoriaan 1 yltäneiden joukkueiden kanssa.
Ylöjärveläisjoukkueen ohella parhaaseen mahdolliseen tulokseen kykenivät Forssan Naisvoimistelijoiden Säihke, Hyvinkään voimistelu ja liikunta ry:n Nemorella M ja Nemorella O, turkulaisseura Lahjan Tyttöjen Elix, Pakilan Voimistelijoiden Gloria Nova, Rantaperkiön Iskun Nikhi, Tapiolan Voimistelijoiden Loiste sekä Turun Urheiluliiton Starlit Glow.
Kilpailuun osallistui kaikkiaan 79 joukkuetta.
– Tytöt omaksuivat ohjelman helposti, ja saimme sen todella hyvin hiottua siistiksi ja yhtäaikaiseksi, Valottaren päävalmentaja Noora Mäkelälammi kertoo.
Hänen mukaansa Valottaren voimistelijat ovat kehittyneet kauden aikana paljon niin yksilöinä kuin joukkueena.
– Uskon, että tämä kausi on hyvä ponnahduslauta tulevaan kevääseen, kun nousemme uuteen, nykyistä sarjaamme haastavampaan 12–14-vuotiaiden SM-sarjaan. Tytöt ovat kauden aikana näyttäneet upeaa paineensietokykyä. Kilpailutilanteissa on aina tullut hyviä rauhallisia suorituksia. Valmentajana voin olla tyytyväinen jokaiseen kilpailusuoritukseen, Mäkelälammi sanoo.
Ylöjärven Isku järjestää joulunäytöksen Moision koululla maanantaina 9. joulukuuta. Se alkaa kello 18. Näytökseen on vapaa pääsy.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?