Uplakers murjoi Pyryä

Uplakersin miesten edustusjoukkue jatkoi vastustamatonta voittokulkuaan miesten III-divisioonan ylemmässä jatkosarjassa.

Tällä kertaa Uplakersin jalkoihin jäi Nokian Pyry M2. Ylöjärveläisryhmä latoi kotonaan vieraiden verkkoon peräti 11 maalia. Nokialaiset jäivät yhteen osumaan.
Maalikarkelot aloitti Mika Kalliomäki vain 55 sekunnin pelaamisen jälkeen. Seuraavaksi osumisvuorossa olivat Joonas Lehto kahdesti sekä Matias Oja ja Tomi Kallionsivu kertaalleen. Ensimmäiselle erätauolle lähdettiin Uplakersin johtaessa jo 5–0.
Toisen erän alussa Uplakers lisäsi johtoaan kahdella ylivoimamaalilla. Ensin Matias Oja osui toistamiseen, ja hetkeä myöhemmin Mika Kallionsivu toisti saman tempun. Erän puolivälissä oli Eetu Kalliomäen vuoro iskeä numeroiksi 8–0.
Ylivoima toi vielä erän lopussa Uplakersille yhden osuman, kun Tommi Antila pyssytti kiekon verkkoon. Kun myös Pyry M2 onnistui kertaalleen maalinteossa, lähdettiin erätauolle numeroista 9–1.
Kolmannessa erässä ei enää hienouksia nähty. Uplakers onnistui kuitenkin vielä kahdesti maalintekijöinään Mika Kalliomäki ja Niilo Lähde.
Uplakersin maalissa pelannut Eemeli Selin ei joutunut kovin ahtaalle. Selin torjui nokialaisten harvat laukaukset varmasti.
Seuraavassa kamppailussaan Uplakersilla on vastassa jo hieman Pyryä kovempi nippu, kun vastaan asettuu molemmat jatkosarjan ottelunsa voittanut Kiekko-Karhut Virroilla.