Lakosta huolimatta osa lehdistä jaetaan keskiviikkona

Posti- ja logistiikka-alan Unioni PAU:n tämän päivän lakko Tampereella aiheuttaa viiveitä Tampereen alueen ja sieltä lähtevään postinjakeluun. Tampereen jakelukeskus menee lakkoon tiistain kello 22 ja keskiviikon kello 15 väliseksi ajaksi.

Jos sopimukseen ei päästä, uusi lakko alkaa huomenna Seinäjoella ja koskee Seinäjoen postikeskuksessa käsiteltävää postia. Näillä alueilla lakot aiheuttavat noin 2–3 vuorokauden viiveen postinkulkuun. PAU:n yli- ja lisätyökielto aiheuttaa lisäksi häiriöitä eri puolilla Suomea.

Pahin uhka on PAU:n 9. joulukuuta alkavaksi ilmoittama lakko, joka vaikuttaisi koko Suomen postinjakeluun, ulkomaille lähtevään ja sieltä tulevaan postiin, tietyillä alueilla sanomalehtien varhaisjakeluun sekä joulunajan postinkulkuun.

Jos sopua neuvotteluissa ei löydy, PAU uhkaa valtakunnallisella lakolla Itellan postinkäsittelytehtävissä 9.–13. joulukuuta.

 

Ylöjärveläiset saavat lehden keskiviikkona

Lakosta huolimatta osa Ylöjärven Uutisista saadaan jakeluun keskiviikkona lehden tilaamien erilliskuljetusten ansiosta. Lehden päälevikkialueilla Itella ottaa lehdet normaalisti lajitteluun keskiviikko-aamuna ja jakaa tilaajille lakon suomien rajoitusten puitteissa.

Ydinlevikkialueen ulkopuolelle jäävät lehdet Itella saa todennäköisesti lajitteluun ja jakeluun torstaina tai perjantaina. Ihan viimeiset jäänevät maanantaille.

 

Näköislehti avoinna

Lukijoilla on mahdollisuus lukea keskiviikkona 27. marraskuuta ilmestynyt lehti maksutta tästä

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?