YIlves kovassa kyydissä Futsal-Liigassa

Kesällä nurmikentillä voitosta voittoon edennyt Ylöjärven Ilveksen naisten edustusjoukkue aloitti futsalkauden kahdella erittäin kovalla ottelulla.
Ylöjärven Ilveksen tehonainen Jenni Häkli (vas.) onnistui maalinteossa viikonlopun molemmissa otteluissa. (Kuva: Jari Viitanen)

Ottelun alkuminuutit mentiin kuitenkin yllättäen ylöjärveläisten tahdissa. Tintti Kurtti ohjasi pelin kolmannella minuutilla maalin edestä YIlveksen johtoon.
Ottelu kääntyi kuitenkin pian avausmaalin jälkeen GFT:lle, joka rankaisi armotta YIlveksen puolustuspelin virheistä.
YIlves jaksoi kuitenkin tauon jälkeen vielä yrittää takaa-ajoa. Toisen maalinsa ylöjärveläiset saivat Jenni Häklin pommitettua lähietäisyydeltä maalin takanurkkaan tilanteeksi 6–2.
GFT:n parhaana palkittu Daniela Tjeder iski ottelussa hulppeat viisi maalia ja syötti kaksi. YIlveksen paras pelaaja oli rumista 8–2-loppulukemista huolimatta maalivahti Saara Viitanen, jonka huipputorjuntojen ansiosta ylöjärveläiset välttyivät kaksinumeroisilta tappiolukemilta.

Pistetili auki voitolla

Viikonvaihteen toisessa ottelussaan YIlves sai vastaansa astetta helpomman vastuksen, kun kentän toiselle puolelle asettui tamperelainen Ilves-Kissat. YIlves avasi kauden voittotilin maalein 2–0.
Maalintekijöinä kunnostautuivat Eveliina Reponen ja Jenni Häkli, jonka 15 metristä lähtenyt laukaus pamahti maalin takanurkkaan.
YIlveksen maalia ensimmäisessä naisten liigan ottelussaan vartioinut Fanniina Passila pelasi ehyen iltapuhteen ja osoitti, että ainakin  maalivahtiosastolla kaikki on talvea varten kunnossa.
YIlves pelaa seuraavan ottelunsa vieraskentällä Tampereen Ilvestä vastaan 15. marraskuuta.