Kouluratsastajat kilpailivat mestaruuksista

Joenmaa Country club ry:n Joenmaan tilalla järjestämät kouluratsastusmestaruuskilpailut keräsivät paikalle ennätysmäärän kilpailijoita ja yleisöä.
Harrasteluokan mestarit Johanna Toivanen ja Mentholic kunniakierroksella. (Kuva: Kari Paavola)

Harrasteluokan mestarit Johanna Toivanen ja Mentholic kunniakierroksella. (Kuva: Kari Paavola)

Ylöjärvella asuu eri talleissa satoja hevosia, mutta kilpailuun saivat osallistua vain Ylöjärvellä vakituisesti asuvat ratsastajat. Kilpailussa ratkottiin siis henkilökohtaiset Ylöjärven mestaruudet.
Kilpailuissa ratsastettiin poni-, harraste-, suomenhevos- ja senioriluokissa.
Ylöjärveläiset ratsastusseurat olivat  hyvin edustettuina. Muun  muassa ponimestaruuskilpailun kolmoisvoitto meni Vahannan Ratsutilalla toimivalle Goodwill Riders ry:n ratsastajille.
Ylöjärvellä toimiva Hevosurheilun varusteliike Hööks lahjoitti voittajille loimet.

Tulokset:

Luokka 1, C-merkin kouluohjelma / ponimestaruus: 1) Matilda Vilpponen ja Roxzanna, 2) Anna Korkeamäki ja Gerthu, 3)Immi Nisula ja Gerthu.

Luokka II, helppo B K.N. Special / Harrastemestaruus: 1) Johanna Toivanen ja Mentholic, 2) Helena Ojanen ja Roxzanna, 3)Noora Kemppainen ja Argentus.

Luokka III. B-merkin kouluohjelma 2010 / Suomenhevosmestaruus: 1) Kylli Alhamo ja Grekori, 2) Emmi Tähkänen ja Wind 298, 3) Carita Sarvanto ja Virrukka 293.

Luokka IV. A-merkin kouluohjelma / Seniorimestaruus: 1) Jenni Tiihonen ja Conquistador del Cidre, 2) Ida Färling ja La Granda, 3) Jaana Hanhonen-Helenius ja Balt Highway.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.