A. Aallon Maijala juhli Peltokertoimessa

A. Aallon rytmiorkesterin kitaristi Mika Maijala huristeli julkkissarjan voittoon viime sunnuntaina järjestetyssä Vahannan perinteisessä Peltokertoimessa.
Vaikka perinteinen Peltokerroin ei ole varsinainen kilpailu vaan iloinen perhetapahtuma, kuljettajat ottavat mopoistaan ja itsestään kaiken irti, kun saavat kypärän päähänsä. Armoa ei anneta eikä pyydetä. – Iso kiitos Peltokertoimen talkooväelle, kuskeille, katsojille ja sään haltijalle. Meillä oli mahtava mopotapahtuma jälleen kerran, Peltokertoimen järjestäjä Jukka Peltonen kiittelee. (Kuva: Vahannan nuorisoseura).

Vaikka perinteinen Peltokerroin ei ole varsinainen kilpailu vaan iloinen perhetapahtuma, kuljettajat ottavat mopoistaan ja itsestään kaiken irti, kun saavat kypärän päähänsä. Armoa ei anneta eikä pyydetä. – Iso kiitos Peltokertoimen talkooväelle, kuskeille, katsojille ja sään haltijalle. Meillä oli mahtava mopotapahtuma jälleen kerran, Peltokertoimen järjestäjä Jukka Peltonen kiittelee. (Kuva: Vahannan nuorisoseura).

Liimolan pellolla ajetun mopokilpailun viiteen sarjaan osallistui kaikkiaan kuutisenkymmentä kuljettajaa.
Tapahtuma saatiin järjestää kirkkaana ja kohtalaisen lämpimänä syyspäivänä. Hyvä sää houkutteli radan varrelle erittäin runsaslukuisen yleisön.
Kilpailun odotetuimmassa lähdössä toisistaan ottivat mittaa paikalliset julkisuuden henkilöt. Julkkis-sarjan voittoon kurvaili siis A. Aallon rytmiorkesterin Mika Maijala, joka jätti niukasti taakseen toiseksi ajaneen mopo- ja moottoripyöräliike MP Rehaxin perustajan Seppo Rehakan. Julkkissarjan kolmanneksi nopein oli Rantajätkien Pasi Jokinen.
Julkkisten sarjassa seuraaville sijoille kaasuttelivat Voimaorkesterin laulaja ja basisti Pete Grönfelt, Dynasetin toimitusjohtaja Reijo Karppinen sekä Taivaan Tulet -televisiosarjasta kansan tietoisuuteen noussut näyttelijä Vesa Kietäväinen.
Kovinta vauhtia radalla nähtiin vesiviritettyjen mopojen sarjassa. Siinä voiton vei tamperelaisen Kone-Pyörä Racingin Himo Mäkinen. Viritettyjen mopojen luokan ykkönen oli puolestaan niin ikään Kone-Pyörä Racingia edustanut Jussi Peltonen.
Vakiomopojen kilpailussa maalilinjan ylitti ensimmäisenä Rasmus Mikkonen. Nuorten sarjan voittoon ylsi puolestaan Antti Tanner.

Peltokerroin 2013 tulokset:
Julkkikset: 1) Mika Maijala, 2) Seppo Rehakka, 3) Pasi Jokinen, 4) Pete Gronfelt 5) Reijo Karppinen, 6) Vesa Kietäväinen.

Nuoret: 1) Antti Tanner, 2) Rasmus Mikkonen, 3) Konsta Tanner, 4) Ossi Lautamäki, 5) Jerry Ranki, 6) Antti Tahlo.

Vakiot: 1) Rasmus Mikkonen, 2) Pete Salo, 3) Seppo Rehakka, 4) Markku Niemelä, 5) Tumppi Erkkilä, 6) Jukka Koskinen.

Viritetyt: 1) Jussi Peltonen, 2) Aapo Paitula, 3) Ruupeni, 4) Jussi Anttila, 5) Ari Tammilehto, 6) Veijo Hämäläinen.

Vesiviritetyt: 1) Himo Mäkinen 2) Jussi Anttila 3) Seppo Rehakka, 4) Kari Koivunen, 5) Reijo Karppinen, 6) Tumppi Erkkilä, 7) Jussi Peltonen, 8) Petri Ranki.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?