Ylöjärvelle kaksi SM-kultaa

Ylöjärveläiset Tuomas Martin ja Jaakko Laakso voittivat Suomen mestaruudet yleisurheilun 22-vuotiaiden SM-kilpailuissa Raahessa.

Martin nappasi SM-kultaa kuulantyönnössä ennätystuloksellaan 16,75. Toiseksi tullut Seinäjoen Seudun Urheilijoiden Mika Flinkkilä työnsi 16,50. Paltamon Urheilijoiden Perttu Laakso oli kolmas tuloksella 15,65.
Miesten 800 metrillä yllätysmestariksi kiri Mutalassa asuva Jaakko Laakso ajalla 1.55,49. Tampereen Pyrintöä edustava Laakso  on tänä kesänä parantanut ennätystään yli viisi sekuntia.
Laakso ylitti maalilinjan 0,12 sekuntia ennen IK Falkenin Christoffer Wärniä ja 0,48 sekuntia ennen Lahden Ahkeran Ossi Kekkiä.
Ylöjärven Urheilijoiden Juuso Pusa kävi puolestaan voittamassa keihäskilpailun Lempäälän kunnanmestaruuskilpailuissa reilu viikko sitten tiistaina. Pusa kiskaisi keihään tasan 60 metriin. Toiseksi tullut Lempäälän Kisan Markus Närvänen heitti tuloksen 55,61.