Ryhti pahassa ahdingossa

Ylöjärven Ryhti on entistä hankalamassa tilanteessa jalkapallon miesten Kolmosessa. Tällä kertaa ylöjärveläisryhmä hävisi valkeakoskelaiselle Pallo-Sepot 44:lle.

Valkeakoskella Apian kentällä pelattu kamppailu päättyi isäntien voittoon tylyin lukemin 4–0. PS-44 iski jo avausjaksolla kolme maalia, joista Ryhti ei enää toipunut.
Sasu Nieminen aloitti maalinteon 17. minuutilla, ja Juuso Ollikainen oli asialla kahdeksan minuuttia myöhemmin. Nieminen teki toisen maalinsa vielä ennen taukovihellystä.
Toisella jaksolla nähtiin enää yksi täysosuma, josta vastasi koskilaisten Topi Järvi.
Tappion myötä Ryhti jämähti entistä tiiviimmin sarjan toiseksi viimeiselle sijalle.
Karsijan paikalla majaileva Pirkkalan Jalkapalloklubi on kolmen pisteen päässä. Ryhdillä on neljä ottelua aikaa taistella sarjapaikastaan.