Teivo mukaan Raviliigaan

Teivon Ravikeskus liittyy valtakunnalliseen kimppahevoshankkeeseen, Raviliigaan.
Markku Nieminen luotsaa jatkossa myös Teivon kimppavarsaa. Kuvassa Niemisen kanssa on Harmi’s Frido.

Markku Nieminen luotsaa jatkossa myös Teivon kimppavarsaa. Kuvassa Niemisen kanssa on Harmi’s Frido.

Teivon kimppavarsan treenariksi on lupautunut Suomen menestyneimpiin varsavalmentajiin lukeutuva Markku Nieminen. Kimpan vetäjänä toimii Veera Nieminen.
Raviliigassa raviradat pestaavat itselleen kimpan vetäjän ja vastuuvalmentajan, joka huutaa kimppaporukalle mieleisensä puolitoistavuotiaan varsan 6. syyskuuta Ypäjällä järjestettävässä varsahuutokaupassa.
Varsa ostetaan annetun budjetin puitteissa. Käyttämättä jääneet rahat jäävät pesämunaksi kimpan tilille.
Hevosen osto, hoito ja valmennus sekä kimpan hallinnointi nelivuotiskauden loppuun saakka rahoitetaan myymällä kaikkiaan 700 kappaletta sadan euron osuuksia.
Nelivuotiskauden loppuun mennessä kimpan tilille voitoista ja myynnistä kertyneet rahat jaetaan osakkaiden kesken.
Raviliigan hevoset kilpailevat toisiaan vastaan voittosummallaan, ja paras hevonen palkitaan Ravigaalassa 2016.
– Markku Niemisen saaminen Teivon kimppavarsan valmentajaksi oli loistojuttu, Teivon toimitusjohtaja Kimmo Thuneberg iloitsee.
– Matka puolitoistavuotiaasta varsasta kilpahevoseksi on toki pitkä ja mahdollisesti karikkoinenkin, mutta Niemisen raudanlujan ammattitaidon ja kokemuksen ansiosta uskomme kimppavarsalla olevan mahdollisuudet jopa ikäluokkamenestyjäksi saakka, Thuneberg lisää.
Markku Niemisen meriittilista suomalaisten suurkilpailujen voitoista hakee vertaistaan. Lämminveristen Kriterium ja Derby ovat menneet Niemisen talliin peräti neljästi, minkä lisäksi voittopokaaleita on tullut muun muassa Suur-Hollola-ajosta sekä kymmenistä muista ikäluokkalähdöistä.
Hevoskimpan jäsenille raportoidaan hevosen kuulumisista säännöllisesti. Lisäksi jäsenille järjestetään yhteistilaisuuksia Teivon raviradalla hyvän ruoan ja juoman parissa. Tervetuloa mukaan!
Osuuden osto kimppavarsasta onnistuu osoitteesta www.raviliiga.fi.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?