YIlves haki pisteet

Ylöjärven Ilves otti toisen voittonsa jalkapallon naisten Kakkosessa, kun Liedon Pallo kaatui kotikentällään komeasti maalein 1–4.
Eveliina Reponen maalinteossa. (Kuva: Jari Viitanen)

Liedon kotikentälle oli saatu vihdoin luonnonnurmi, joka sopi ylöjärveläisille. Liedon keinonurmi on usein aiemmin tuottanut ongelmia YIlvekselle.
Vieraat aloittivat terävästi. Jo vajaan minuutin pelin jälkeen Saara Viitasen ristipallo tavoitti oikealla laidalla Eveliina Reposen, joka kuljetti pelivälineen rangaistusalueelle ja tarjoili poikkisyötön maalin eteen. Tintti Kurtin taidokas ohjaus avasi  YIlveksen maalitilin.
Salama-alun jälkeen seuraavaa tilastomerkintää saatiin odottaa aina avausjakson lopulle, jolloin kotijoukkue nousi tasoihin YIlveksen merkkausvirheen seurauksena.
Toinen puoliaika alkoi vieraiden hallitessa palloa. Vartin pelin jälkeen tuttu ristipallokuvio toimi uudelleen, ja Eveliina Reponen viimeisteli läpiajon päätteeksi tilanteeksi 1–2.
Pirteällä pelipäällä ollut Reponen oli myös kolmannen maalin järjestelijä. Hän hankki YIlvekselle rangaistuspotkun, kun Liedon puolustaja kampitti Reposen rangaistusalueella.
Pilkun ampui verkkoon toistamiseen maalannut Kurtti. Lopullisen niitin vierasvoitolle iski pari minuuttia ennen päätösvihellystä Jenni Häkli, joka tykitti pallon 18 metristä  yläputken kautta maaliin.
YIlveksen seuraava ottelu on sunnuntaina, jolloin Räikän nurmella vastaan asettuu Esbo Bollklubb. YIlves on Kakkosen huipputasaisessa B-lohkossa viidentenä vain kahden pisteen päässä sarjan piikkipaikasta.