YIlves venyi taistellen tasapeliin

Ylöjärven Ilveksen naisten edustusjoukkue väänsi Kakkosen kotiottelussaan tasapelin Turun Pyrkivää vastaan.
YIlves joutui useasti puolustuskannalle. (Kuva: Jari Viitanen)

YIlves joutui useasti puolustuskannalle. (Kuva: Jari Viitanen)

Vierailija TuPy tuli heti ottelun alussa ryminällä tilanteisiin ja pakotti kotijoukkueen puolustuskannalle. Sama tahti jatkui läpi kamppailun, koska ylöjärveläiset eivät kyenneet antamaan kunnon painetta turkulaisten puolustukselle.
Niinpä ylöjärveläisjoukkue saa kiittää pisteestä pitkälti hikisen iltapäivän raataneita toppareita Sini Sutista ja Veera Allosta. Myös leijonan lailla keskikentällä taistellut Liisa Kuuloja saa kiitosta. Raadannan ohella hän pysäytti vaarallisimman turkulaislaukauksen maaliviivalla.
YIlves kykeni ottelun aikana luomaan muutaman terävän vastaiskun. Näistä paras nähtiin toisen jakson alkupuolella, jolloin Eveliina Reponen tykitti maalivahdin torjuman pallon verkkoon. Ylöjärveläisten harmiksi tilannetta edelsi niukka paitsio.
YIlves ei kyennyt nousemaan ottelussa tasolleen, mihin osasyyllinen oli varsin nimekäs vastustaja. TuPy oli ottelussa selvästi aggressiivisempi osapuoli. Sen vuoksi YIlveksen pitää olla tyytyväinen kauden ensimmäiseen sarjapisteeseen.
Seuraavaksi YIlveksellä on edessään Suomen cupin toisen kierroksen ottelu helatorstaina.
Viikonlopun mieluisimman tuloksen tarjosivat Ylöjärven Ilveksen C-tytöt, jotka murskasivat Turun Pyrkivän vieraissa peräti maalein 1–7. Viime vuoden alueliigamestarin päänahka oli mieluinen tuliainen. Maalitehtailussa parhaiten onnistui Rosa-Maria Siren, joka viimeisteli hattutempun.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?