Ryhti kärsi rökäletappion

Ylöjärven Ryhdin miesten edustusjoukkue kärsi toisen perättäisen tappion Kolmosessa. Tällä kertaa Nokian Palloseura pyöritti ylöjärveläisryhmän kumoon tylysti maalein 1–6. Ryhti on siis kahden ottelun jälkeen pisteittä.

Joukkueiden ero harjoittelussa tuli selvästi esiin, kuten ensimmäisessäkin ottelussa Ilves-Kissoja vastaan. Koko talven treenanneet vastustajat ovat olleet vahvempia kuin vain muutaman kerran ulkona harjoitellut Ryhti.
NoPS onnistui siirtymään 0–1-johtoon jo varhaisessa vaiheessa. Joni Ikäläinen karkasi läpi ja sijoitti pelivälineen verkkoon kokeneen maalintekijän varmuudella.
Tauolle mentiin 0–2-lukemissa, kun puolen tunnin pelin jälkeen Joona Valkama pääsi Ryhdin löysän puolustamisen ansiosta kääntämään matalan syötön lähietäisyydeltä maaliin.
Ryhdin puolittaiset paikat aukesivat Olli-Pekka Toikkoselle, kovasti töitä tehneelle Otto Hiltuselle sekä Antti Kallialalle.
NoPS piti parempaa vauhtia koko ottelun ajan. 67. minuutilla Alessandro Järviö vei nokialaiset jo 0–3-johtoon.
Hetki tämän jälkeen nähtiin Ryhdin kauden avausmaali Kolmosessa. Erinomaisen hyvin joukkueeseen mukaan tullut Otto Niemelä nousi hyökkäysalueelle ja laukoi pallon 20 metristä nätisti takayläkulmaan.
NoPS rankaisi kuitenkin pian, pystyttyään pitämään tempoa yllä vaihtomiesten turvin. Jukka Pulakka teki kaksi seuraavaa maalia. Ryhdin maalivahtina debytoinut Ville Kopperoinen ei näissä tilanteissa ollut aivan terävimmillään. Viimeisen niitin iski Ilkka Korvanen rangaistusalueen rajalta annetusta vapaapotkusta.
Ryhdin näkyvimpiä hahmoja olivat Mika Nieminen ja Olli-Pekka Toikkonen. Myös vasemman pakin paikalla jo toistamiseen täydet minuutit urakoinut Otto Niemelä onnistui.
Ryhdin kokoonpanosta vain neljä pelaajaa on syntynyt 1980-luvun puolella tai aiemmin. Loput seitsemän edustavat uutta 1990-luvulla syntyneiden sukupolvea. Näiltä nuorilta löytyy potentiaalia nousta hyviksi pelimiehiksi vähintään Kolmosen tasolle.
Ryhdin joukkueesta parhaana pelaajana Pirjon Pakarin eväskassilla palkittiin Olli-Pekka Toikkonen. NoPS:n paras oli Pekka Äijälä.
Seuraavassa sarjaottelussa Ryhti kohtaa TPV:n kakkosjoukkueen. Ottelu pelataan Tampereen Kaupissa ensi perjantaina.