Lylynperä ja Ojansivu kärjessä

Ylöjärven Ryhdin hiihtäjät Katri Lylynperä ja Antti Ojansivu jatkavat Suomen hiihtoliiton rankinglistojen kärjessä.
Katri Lylynperän vauhti on pysynyt koko kauden kovana.
Katri Lylynperän vauhti on pysynyt koko kauden kovana.

Lylynperä on alle 20-vuotiaiden naisten rankingin ykkönen 96,32 pisteellä.
Lylynperän jälkeen toisena on Siilinjärven Hiihtoseuran Johanna Ukkola ja kolmantena Vehkalahden Veikkojen Oona Kettunen.
Ojansivu puolestaan pitää keulapaikkaa alle 20-vuotiaissa miehissä 99,53 pisteellä.
Ojansivun kannoilla ovat toisena Oulunsalon Vasaman Joonas Sarkkinen sekä kolmantena Valkeakosken Hakan ylöjärveläishiihtäjä Artturi Pensasmaa.
Ylöjärven Urheilijoiden Antti Parkkinen on saman rankingin 43:s, Otto Ruusunen 82:nen, Olli Teivaala 103:s ja Masi Lehtonen 112:s.
Alle 18-vuotiaiden naisten rangkingissa Ryhdin Anni Haavisto on 52:nen, Urheilijoiden Eeva Linnainmaa 58:s, Ryhdin Jonna Ojanen 88:s ja Nea Leppänen 122:nen.
Alle 18-vuotiassa miehissä Urheilijoiden Tuukka Teivaala on 47:s, Antti Salonen 96:s, Vili Fagerström 125:s ja Lauri Joensivu 150:s.
Miesten yleisen sarjan rankingissa paras ylöjärveläinen on Urheilijoiden Ilkka Tuomisto sijalla 278. Lasse Lehtisyrjä on puolestaan sijalla 298.
Miehet 35 -sarjassa Urheilijoiden Marko Leppämäki on rangkingin 34:s. 45-vuotiaiden miesten rankingissa Ryhdin Petri Kalliala on sijalla 60.
Naisten yleisen sarjan rankingin ykkösenä on Lempäälän Kisaa edustava Aino-Kaisa Saarinen. Miesten yleisen sarjan paras hiihtäjä rankingin perusteella on Ylivieskan Kuulan Tero Similä.