Karhu-Team valloitti MM-kullan

Tämän vuoden Hikipallon maailmanmestaruus ratkesi sunnuntaina Ylöjärven Mutalassa.

Viime vuotista mestaruutta puolustanut Karhu-Team ei antanut tänäkään vuonna muille mahdollisuuksia.
Joukkue vyöryi vastustamattomasti mestaruuteen kaatamalla loppuottelussa Alapään Koiton. Mestaruus varmistui aurinkoisessa säässä liukkaalla kentällä maalein 5–1.

Voittajien on helppo hymyillä (Kuva: Harri Nieminen)

Voittajien on helppo hymyillä (Kuva: Harri Nieminen)

Välierässä Karhu-Team nuiji runkosarjassa vahvaa peliä esittäneen Annalan lähes murskaavasti numeroin 9–4.
Alapään Koitto tuli finaaliin kaadettuaan omassa välieräväännössään Funtesticalsin niukasti maalein 2–0. Loppuottelussa voittajasta ei ollut kuitenkaan epäselvyyttä. MM-hopea maistui kuitenkin varmasti hyvälle Alapään Koiton riveissä.
Pronssiottelu pelattiin niin ikään sunnuntaina ennen mestaruuden ratkaisua. Pronssimitalit matkasivat Annalan ryhmälle, joka kukisti Funtesticalsin todellisessa maali-iloittelussa. Annala onnistui maalinteossa seitsemän kertaa, kun taas vastustaja venytti maaliverkkoa viidesti. Näin Annala sai MM-pronssimitalit palkinnoksi hyvästä kaudestaan.
Kaiken kaikkiaan tämän kevään Hikipallon MM-turnaus sujui varsin mallikkaasti. Säät suosivat ja kaukalon jää pysyi hyvässä kunnossa. Toivottavasti tämä lisää osallistumisinnokkuutta ensi kevään koitoksiin.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?