YPA jatkaa sarjakakkosena nelosessa

Ylöjärven Pallo jatkaa toisena koripallon miesten nelosdivisioonassa.

Kahdesta viime pelistä saldoksi tuli voitto ja tappio.
Ensin ylöjärveläiset löivät vieraissa Raholan Pyrkivän Salikarhut. Sen jälkeen tuli pieni yllätyshäviö kotikentällä Vehmaisten Urheilijoille.
Salikarhut kaatui numeroin 81–67. Kahdeksan ylöjärveläispelaajaa pääsi pisteiden makuun. Sukkaa heilutti ahkerimmin tietenkin Andrus Aleknavitsjus 33. Muita onnistujia olivat Pasi Mäkinen ja Markku Mäki-Ventelä, jotka tekivät kumpikin 11 pistettä.
Tamperelaisen VehU:n vahva viimeinen jakso aiheutti puolestaan YPA:lle ensimmäisen kotitappion lukemin 65–76. Andrus Aleknavitsjus teki 25 pistettä ja hyvin peliä johtanut Juha Mähönen 12. Ari Niemi pussitti kymmenen pistettä ja Manu Eskola osui kahdeksan pisteen edestä.
Seuraavaksi YPA:lla on edessään kärkiottelu Viialan Viriä vastaan.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?