Ostoksille! Pop Up Shoppeenmäki käynnistyy tiistaina

Pop Up Shoppeenmäen työryhmässä ovat mukana Tiina Rinne-Järvensivu (vas.)Ylöjärven Yrityspalvelu Oy:stä, Tuija Pohjansaari-Kirmo Tampereen aikuiskoulutuskeskuksesta, Sami Hasila Tredusta, Liisa Päivärinta Ylöjärven Yrittäjät ry:stä ja Tanja Vuori Ylöjärven Yrityspalvelu Oy:stä. (Kuva: Tiina Rinne-Järvensivu)

Pop Up Shoppeenmäki tuo liki 60 eri alan kauppiasta ja palveluntarjoajaa joulusesongin ajaksi Ylöjärven Soppeenmäkeen. Tapahtuma käynnistyy ensi tiistaina eli 21. marraskuuta.

Ideana on tarjota yrittäjille ja yhteisöille mahdollisuus kokeilla, millaista on toimia kivijalkayrittäjänä Ylöjärven keskustassa. Samalla myös elävöitetään keskustaa – Soppeenmäessäkin on tyhjiä liiketiloja.

Tapahtuma sai suuren suosion kauppiaiden keskuudessa, ja kiinnostuneita on ollut runsaasti myös Ylöjärven ulkopuolelta.

Tapahtuma on entisessä TE-toimiston talossa Soppeenmäessä, aivan Lidlin vieressä. Liiketilan alakerrassa ja yläaulassa on noin kymmenen pöytäpaikkaa, joiden lisäksi ala- ja yläkerrassa on kymmenkunta erillistä huonetta. Tiloissa toimii kahvila, ja oleskelutilassa on sohvia sekä lasten leikkipaikka.

Avajaisia vietetään 21. marraskuuta, jolloin myynti alkaa klo 11 ja avajaistapahtuma klo 16. Pop Up Shoppeenmäki on auki 20. joulukuuta asti.

Yksi kommentti

  1. H.Ilkka

    Lisää tyhjiä liiketiloja löytyy Soppeenmäestä yli 1000 m2, mm. Nordealta, ent. Tokmanin, Linkin alakerta, OP:n, Soppeensydämestä, Arktalta, Mikkolantieltä.
    Elovainiolla muutama tuhat tyhjää neliötä, mm. ent. sohvamyymälä. Miksi rakennetaan lisää mm. Kuruntien kiinteistöihin? Kyseenalaista puhaa,kun vaihtuvuus on suurta mm. pikaravintoloissa, partureissa, tekstiilikaupoissa. Kuka maksaa tyhjistä liike-ja asuintiloista,joita yritetään myydä/ vuokrata vuosia?

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?