Uutiset utelee: Onko sinussa yrittäjäainesta?

Kuvassa Suvi Mittilä, yrittäjyysSuvi Mittilä

Hietasmäki

– Kyllä minussa varmaan on, kun vuodesta 1986 asti olen ollut yrittäjä. Olen ravintola-alalla. En sopeudu normaaliin työelämään, sillä en osaa ajatella niin, että toinen pomottaisi. Yrittäjyydessä on vapautta. Olen elämäntapaintiaani.

 

 

Kuvassa Jan Kreivilä, yrittäjyysJan Kreivilä

Metsäkylä

– Ei näillä näytöillä: olen katsellut yrittäjyyttä lähipiiristä, ja se ei maksa vaivaa. Suomessa ei kannateta yrittäjyyttä. Kaikki tehdään vaikeaksi, ja kaikki on kallista – mutta se, jos työvoima on kallista, ei haittaa, jos työntekijät osaavat hommansa.

 

 

Kuvassa Laura Vahe, yrittäjyysLaura Vahe

Vuorentausta

– En usko. Yrittäjyys on liian sitovaa. Ajattelen nyt näin, kun minulla on pieniä lapsia. Olisi tunne, että olen paljon pois kotoa ja olen työssä koko ajan kiinni. Ja onhan siinä rahallinenkin puoli: täytyisi miettiä, onko yrittäminen kannattavaa.

 

 

Kuvassa Marjo Heinonen, yrittäjyysMarjo Heinonen

Kirkonseutu

– Kyllä minussa varmaan on. Olen päättäväinen, tarkka ja kova tekemään töitä. Olen käynyt yrittäjäkurssin ja joskus nuorempana ajattelin, että voisin kokeilla jotain yrittäjyyttä. Mutta se vähän kaatui. Ei osunut mitään sopivaa kohdalle.

 

 

Kuvassa Heikki Henttonen, yrittäjyysHeikki Henttonen

Haavisto

– Ei ole. En jaksaisi perehtyä yrittäjyyteen niin tarkkaan, että pääsisin alkuun. Ja vapaa-aikaa on enemmän, kun vain käy töissä. Kahdeksan tunnin työpäivän jälkeen voi unohtaa työt. Yrittäjänä on periaatteessa 24 tuntia vuorokaudessa niissä kiinni.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?