Uplakers romahti kotijäällä

Ylöjärven Uplakers koki kauden ensimmäisen varsinaisen peliajan tappion jääkiekon II-divisioonassa, kun kaikki ottelunsa toistaiseksi voittanut Kangasalan Kisa-Eagles kaatoi ylöjärveläiset maalein 3–8.
Uplakers nousi vielä toisen erän alussa kavennusmaalilla tilanteeseen 2–3, mutta sen jälkeen tahtipuikkoa heilutti ainoastaan kangasalalaisjoukkue. Kisa-Eagles karkasi lopullisesti toisen erän ylivoimamaaleillaan.
Uplakersin maaleista vastasivat Ville Järvinen, Anttu Peltonen sekä kaksi tehopistettä merkkauttanut Miko Yli-Hallila.
Melkoisessa pommituksessa ollut ylöjärveläisten veskari Nico Ruuskanen torjui 55 laukausta.
Uplakersia kurittivat toden teolla peräti kuusi tehopistettä saalistannut Jerry Markkula ja viisi tehopistettä napannut Mikko Kivimaa.
Lauantaina Uplakers vierailee Valkeakoskella, jossa sitä isännöi Kiekko-Ahma. Uplakers on sarjassa toisena.