Rattijuoppoja ja huumekuskeja liikenteessä – tällä kertaa kaikki naisia

Poliisi, rikokset, kyltti

Moni ylöjärvellä kiinni jäävistä rattijuopoista jää kiinni huumeista, ei pelkästä alkoholista.

Ylöjärvellä oli sunnuntai-iltana kymmenen aikaan liikenteessä naisrattijuoppo, joka puhalsi 1,44 promillen lukeman.

Poliisipartio pysäytti Vaasantiellä auton, josta oli tullut aiemmin hätäkeskukseen ilmoitus siksi, että se oli liikkunut epävarmasti. Autoa ajoi hämeenkyröläinen vuonna 1953 syntynyt nainen, joka vietiin vielä Acutaan verikokeeseen.

Törkeästä rattijuopumuksesta epäilty kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Auton omistaja istui etumatkustajan paikalla, ja häntä syytetään kulkuneuvon luovuttamisesta juopuneelle.

Perjantaina poliisi sai kiinni kaksi rattijuoppoa, hekin molemmat naisia.
Ensimmäisen kuskin poliisipartio pysäytti kello 13.10 liikennetarkastusta varten Mikkolantiellä.
Kuljettaja oli vuonna 1999 syntynyt tamperelaisnainen. Kuski puhalsi nollatuloksen, mutta hänen käytöksensä oli ailahtelevaa ja sekavaa ja hänelle suoritettiin huumepikatesti, joka näytti positiivista sekä amfetamiinille että kannabikselle. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta sekä huumausaineen käyttörikoksesta, ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Seuraavan kuskin poliisi pysytti kello 16.57 Muinaisrannantiellä. Kyseessä oli 1980-luvulla syntynyt espoolaisnainen, jota epäillään ajoneuvorikkomuksesta, törkeästä rattijuopumuksesta, huumausaineenkäyttörikkomuksesta ja ajoneuvon kuljettamisesta oikeudetta.
Kuskista oli tullut ilmoitus hätäkeskukseen siksi, että naisen käytös oli vaikuttanut sekavalta. Hän oli pyytänyt virtaa autoonsa, jossa ei ollut lainkaan kilpiä. Kun poliisi oli päässyt paikalle, kuljettajan puhe oli ollut sekavaa ja epäselvää. Naiselle tehty puhallus näytti nollaa, mutta nainen ei suostunut huumepikatestiin, mistä syystä hänet kuljetettiin terveyskeskukseen verikokeisiin.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?