Teivo Trailin yhteiskilpailun voittajat selvillä

Kesän viimeinen polkujuoksusarja Teivo Trailin osakilpailu kirmattiin lauantaina Teivon maastoissa.

Teivo Trailin viimeisessä osakilpailussa matkaan lähti nelisenkymmentä juoksijaa. (Kuva: Teivo Stayers)

Miesten 20 kilometrin matkalla ykkönen oli jälleen Tampereen Sergio Minder ajalla 1.32,50.
Miesten kympillä ykköseksi kiri norjalainen Rindal IL -seuraa edustava Lars Moholdt. Hän kellotti ajan 0.41,39. Miesten pikamatkalla eli kuuden kilometrin kisassa paras oli reittiennätyksen 0.30,14 juossut Tampereen Maratonklubin Joonas Kuisma.
Naisten kymmenellä kilometrillä nopein oli Tampereen Pyrinnön Päivi Annila ajalla 0.58,43, Naisten kuuden kilometrin kamppailun vei puolestaan Tampereen Pyrinnön Emmi Hakomäki ajalla 0.31,50.
Kuntosarjan kymmenen kilometrin juoksussa nopein oli Porin Susanna Sandberg.
Teivo Trail -osakilpailuja juostiin kaikkiaan kolme. Miesten 20 kilometrin matkan yhteiskisassa paras oli Sergio Minder, joka voitti kaikki osakilpailut. Kymmenen kilometrin sarjassa tuloksekkain oli Henri Korkka, ja kuuden kilometrin sarjassa ykkönen oli Joonas Kuisma.
Naisten 20 kilometrin matkan yhteiskilpailun voitti Mari Vehviläinen. Kymmenen kilometrin sarjan paras oli Elena Mirfakhraei. Kuuden kilometrin kisojen yhteistuloksissa voittaja oli Emmi Hakomäki.
Kestävyysjuoksuseura Teivo Stayers jatkaa kilpailujen järjestämistä. Pian alkaa jälleen Teivocup, joka on järjestyksessään jo 26:s.
Teivo Stayers on jo 30-vuotias seura. Juhlat pidettiin tietenkin Teivon raviradalla.