Metsäkylässä rikottiin postilaatikoita ja bensavarkaat iskivät Vanhalla Vaasantiellä

Metsäkylässä Pihkatiellä rikottiin sunnuntain ja maanantain välisenä yönä useita postilaatikoita.

Rikottuja postilaatikoita oli ilmeisesti noin neljä tai viisi kappaletta, ja ilkivaltaa harjoitettiin todennäköisesti maanantain puolella. Poliisi toivoo mahdollisten silminnäkijöiden soittavan poliisin numeroon 029 541 5051.

Ylöjärvellä on kulkenut tällä viikolla ainakin kaksi bensavarasta. Sunnuntaina Vanhalla Vaasantiellä kuski tankkasi 80 euron edestä bensaa maksamatta sitä. Valvontakamera tallensi tapauksen, ja poliisilla on hallussaan auton rekisterinumero. Kuski tankkasi kello 19.52.

Toinen näpistyksenä kirjattava bensavarkaus sattui torstaina kello 14.30 niin ikään Vanhalla Vaasantiellä. Ulkopaikkakuntalainen, vuonna 1998 syntynyt mies tankkasi tällöin maksamatta, ja poliisi lähti tavoittamaan epäiltyä saatuaan näpistyksestä ilmoituksen. Poliisi pysäytti henkilöauton ja havaitsi, ettei kuljettajalla ole ajokorttia. Kuski oli lisäksi humalassa ja puhalsi alle promillen lukeman. Poliisin mukaan bensavarkaudet ovat valitettavan yleisiä.

Perjantaina Ylöjärvellä pelastettiin Kurjentieltä Viljakkalanselälle pelastusveneellä soutelemaan lähtenyt mies. Pelastuslaitoksen pelastajat palauttivat soutelijan rantaan kahdeksan aikaan illalla.

Viime tiistaina Pinsiöntiellä Metsäkylässä auto töytäisi pyöräilijää puoli seitsemän aikaan aamulla. Pyöräilijä loukkasi vasemman käsivartensa, kun takana ajanut auto osui häneen. Pyöräilijä ajoi Pinsiöntien oikeaa puolta ja oli matkalla Ylöjärven suuntaan. Auton kuljettaja kertoi auringon häikäisseen häntä silmiin. Pyöräilijä kuljetettiin Taysiin.

Lue lisää aiheesta:

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?