Ryhtiläiset iskussa Lapissa

Ylöjärven Ryhdin Aino Aarnio sivakoi voittoon Ylläksellä pääsiäissunnuntaina järjestetyissä FIS-kisoissa.

Aarnio voitti 10-vuotiaiden tyttöjen kahden kilometrin kilpailun ajalla 6.21,4. Aarnio jätti vapaalla hiihtotyylillä hiihdetyssä kisassa toiseksi tulleen Luleå Gjutarens IF:n Minna Turessonin 13,8 sekunnin päähän.

Ryhtiläisistä mitaleille Ylläksellä ylsi myös Eemil Koskinen, joka oli toinen 11-vuotiaiden poikien kahden kilometrin kilpailussa. Koskinen hävisi voiton vieneelle Ounasvaaran Hiihtoseuran Veikka Mäki-Runsaalle 15,7 sekuntia.

Lisäksi kaikkiaan kuusi ylöjärveläishiihtäjää ylsi kovatasoisissa kilpailuissa kuuden parhaan joukkoon.

Ryhtiläiset hakivat menestystä myös maanantaina järjestetyistä Ainiovaaran hiihdoista Aavasaksalta.

Aavasaksalla sarjavoittoon ylöjärveläisistä ylsi jälleen Aino Aarnio. Palkintopallille nousivat myös kolmanneksi sarjoissaan sijoittuneet Eemil Koskinen, Ada Aarnio sekä Krista Manninen.