Teivocup käyntiin tutuissa merkeissä

Tämän talven perinteinen testijuoksusarja Teivocup pyöräytettiin käyntiin lauantaina tuttujen juoksijoiden komennossa.
Miesten viiden kilometrin taipaleen voittoon kirmasi jo Teivocupin esikilpailun kuukausi sitten nimiinsä vienyt Kylmäkosken Veikkojen Juha Nyyssönen. Ajan 16.23 juossut Nyyssönen tiputti kilpakumppanit kyydistään ennen kolmen kilometrin täyttymistä. Toiseksi juoksi isäntäseura Teivo Stayersin Teppo Syrjälä, joka hävisi Nyyssöselle 15 sekuntia. Kolmas oli Kylmäkosken Veikkojen Markus Välimäki kolme sekuntia Syrjälää hitaampana. Naisten kilpailun ykkönen oli viime vuosina Teivocupia hallinnut Tampereen teknillisen yliopiston Minna Haka-Risku ajalla 18.16. Toiseksi tullut Lempäälän Kisan Klaara Leponiemi jäi voittajasta 24 sekuntia. Kolmanneksi kiri jyväskyläläinen Tiina Teisalla ajalla 19.29. Avausosakilpailuun osallistui peräti 80 juoksijaa. Lukemalla sivuttiin vuoden 2012 avausosakilpailun osallistujaennätystä. Kuusi osakilpailua sisältävän Teivocupin seuraava kilpailu juostaan 13. joulukuuta.

Miesten sarjaan osallistui 60 ja naisten sarjaan 20 juoksijaa viime lauantaina Teivossa. (Kuva: Teivo Stayers)

Miesten viiden kilometrin taipaleen voittoon kirmasi jo Teivocupin esikilpailun kuukausi sitten nimiinsä vienyt Kylmäkosken Veikkojen Juha Nyyssönen. Ajan 16.23 juossut Nyyssönen tiputti kilpakumppanit kyydistään ennen kolmen kilometrin täyttymistä.
Toiseksi juoksi isäntäseura Teivo Stayersin Teppo Syrjälä, joka hävisi Nyyssöselle 15 sekuntia. Kolmas oli Kylmäkosken Veikkojen Markus Välimäki kolme sekuntia Syrjälää hitaampana.
Naisten kilpailun ykkönen oli viime vuosina Teivocupia hallinnut Tampereen teknillisen yliopiston Minna Haka-Risku ajalla 18.16. Toiseksi tullut Lempäälän Kisan Klaara Leponiemi jäi voittajasta 24 sekuntia. Kolmanneksi kiri jyväskyläläinen Tiina Teisalla ajalla 19.29.
Avausosakilpailuun osallistui peräti 80 juoksijaa. Lukemalla sivuttiin vuoden 2012 avausosakilpailun osallistujaennätystä.
Kuusi osakilpailua sisältävän Teivocupin seuraava kilpailu juostaan 13. joulukuuta.