Teivocupin esikilpailussa mukavasti juoksijoita

Teivo Stayersin järjestämän talvisen testijuoksusarjan Teivocupin esikilpailu juostiin lauantaina tutuissa Teivon maisemissa.

Yhteensä 44 juoksijaa uskaltautui kolmeasteisessa syyssäässä juoksureitille, joka oli onneksi sula mutta kuitenkin kostea.
Kyseessä oli Teivocupin esikilpailun osanottajaennätys, joten varsinaisiin cupkisoihin odotetaan isoa juoksijaryntäystä taistelemaan voitoista.
Miesten sarjan voittoon porhalsi viialalainen Juha Nyyssönen, joka juoksi viiden kilometrin matkan aikaan 16,21.
Isäntäseura Teivo Stayersin Pasi Huhtala ja Jarno Maimonen kirivät seuraaville sijoille. Toiseksi tulleen Huhtalan aika oli 16,35. Maimonen jäi seurakaveristaan kolmen sekunnin päähän.
Naisten sarjan voitti Tamperetta edustanut Minna Juusela ajalla 19,19.
Toiseksi noussut Kangasalan Anne Laukkanen pysäytti kellon aikaan 21,51. Kolmanneksi sijoittui Tampereen Maratonklubin Heidi Kortelahti ajalla 22,43.
Kuusi osakilpailua sisältävän Teivocupin ensimmäinen osakilpailu juostaan lauantaina 22. marraskuuta. Viimeinen osakilpailu juostaan ensi huhtikuussa.