Ryhdin kausi päättyi murskatappioon

Kolmosesta Neloseen tippuva Ylöjärven Ryhdin miesten edustusjoukkue kärsi kauden viimeisessä ottelussaan murskatappion tamperelaiselle FC Tigersille.

Vieraat veivät pisteet Räikän kentältä hurjin luvuin 2–12. Tamperelaiset iskivät maaleja kerta toisensa jälkeen, ja etenkin avausjakso oli ylöjärveläisittäin harvinaisen synkkä. Pallo löytyi Ryhdin verkosta ennen taukoa yhdeksän kertaa.
Eniten isäntiä kurittivat hattutempun laukonut Markus Halme sekä kaksi maalia mieheen viimeistelleet Tero Penttilä ja Jerry Sipilä.
Ryhdin paras oli joukkueensa molemmat maalit iskenyt Otto Plym, joka osui 35. ja 44. minuutilla.
Ryhti jäi siis lohkossaan viimeiseksi. 22 ottelusta saaliina oli neljä voittoa, kaksi tasapeliä ja peräti 16 tappiota. Maalisuhde oli murheellinen 25–89.
Ryhdin paras maalintekijä oli kauden aikana kuusi kertaa pallon maalipuiden väliin toimittanut Otto Hiltunen. Sarjan maalikuninkuuden voitti valkeakoskelaisen Pallo-Sepot 44:n Sasu Nieminen, joka iski hurjat 19 täysosumaa.
Ensi kaudella ylöjärveläisjoukkue yrittää löytää uutta nostetta Nelosesta. Menestyspotentiaalia ryhmässä on edelleen.